AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasada kağıt para görmek

Kahve falında kasada kağıt para görmek

Kahve falında kasada kağıt para görmek çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, aile hayatında sevinileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kasada kağıt para gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bir erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında kasada kağıt para görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kasadan para çaldığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kasadan para almak dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında para kasası görmek birçok iş kapısının açılacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş para kasası görmek günü birlik tatillere çıkacağına, yüzüne kan geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kasayla para görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında kasada para görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Kahve falında içi para dolu kasa görmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir