AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşında kıl görmek

Kahve falında kaşında kıl görmek

Kahve falında kaşında kıl görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kazancın daha da artacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, çok mutlu edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kaşında kıl gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Kahve falında kaş kıl görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaş kılı görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaşında kıl görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kaşlarının azaldığını görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında kaşlarını kalın görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaşlarını görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, dinde tartışmaya işaret etmektedir.

Kahve falında sağ elinin kaşındığını görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşlarının çıktığını görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir