AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal tarafından öldürülmek

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek keyifli hale geleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kartal tarafından ısırılmak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine işarettir.

Kahve falında kartalın öldüğünü görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında kartal öldürmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, markasını duyuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında biri tarafından öldürülmek istenmek işlerinden de geri kalacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ayı tarafından öldürülmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna işaret eder.

Kahve falında başkası tarafından öldüğünü görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir