AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal öldürmek

Kahve falında kartal öldürmek

Kahve falında kartal öldürmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, şifaya kavuşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, geleceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal öldürmek gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında kartal öldürmek ticaretinin gelişeceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kartalın öldüğünü görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Kahve falında kartal olup uçmak çok sevinip işinin başına geçeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal ayağı görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman bir kartal görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dev kartal görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal ve güvercin görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir