AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal ayağı görmek

Kahve falında kartal ayağı görmek

Kahve falında kartal ayağı görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal ayağı gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kartal ayağı görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal tarafından kovalanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çekilen acıların unutulacağına yorulur.

Kahve falında çift başlı kartal görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal ölüsü görmek adını işiyle duyuracağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şahin kartal görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinin günden güne açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal ve yılan görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartal kanadı görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, kucaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal yemek hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir