AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal başı görmek

Kahve falında kartal başı görmek

Kahve falında kartal başı görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, ayaklandıracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal başı gördüyseniz:

  • Şanslar ardı ardına gelebilir.

Kahve falında kartal başı görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, duygularının karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal kuşu görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kartalın saldırdığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Kahve falında kartalın saldırısına uğramak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında kartal yavrusu görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüysüz kartal görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, borçlarının da kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal olup uçmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında kartal üstünde uçmak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir