AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal eti yemek

Kahve falında kartal eti yemek

Kahve falında kartal eti yemek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, işlerinin kötüye gideceğine, hayatın yoluna gireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartal eti yemek gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kartal eti yemek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında kartal eti görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, bir sıkıntıya girmeye tabir olunur.

Kahve falında kartal yemek şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı et yemek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında çiğ koyun eti yemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalıkla et yemek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilmeden domuz eti yemek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü etini yemek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, inancından ödün vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir