AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kartal görmek

Kahve falında sarı kartal görmek

Kahve falında sarı kartal görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kartal gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında sarı kartal görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulur.

Kahve falında kartal tüyü görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, başarılarının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal kanadı görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, nazara geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal tarafından öldürülmek sorunlu bir döneme girileceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına işaret eder.

Kahve falında kartal yemek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz başlı kartal görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında kartalın avlandığını görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir