AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal olmak

Kahve falında kartal olmak

Kahve falında kartal olmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, helal kazanca sahip olunacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kartal olmak gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında siyah kartal görmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında kartal sesi duymak rahatının da yerine geleceğine, çıkmaza gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kartalın ısırdığını görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında kartalın konuştuğunu görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kartal pençesi görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kartal eti görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal öldürmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalettir.

Kahve falında kartal görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir