AnaSayfa / Genel / Kahve falında kartal beslemek

Kahve falında kartal beslemek

Kahve falında kartal beslemek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, rakipleri mağlup edeceğine alamet eder.

Kahve falında kartal beslemek gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içerisine girmek yerine mizahın gücünden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında kartal beslemek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz kartal görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kartal uçurmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında üç başlı kartal görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kartal görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde kartal görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kartalın koluna konduğunu görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kartal pisliği görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir