AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç başlı kartal görmek

Kahve falında üç başlı kartal görmek

Kahve falında üç başlı kartal görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Kahve falında üç başlı kartal gördüyseniz:

  • uluklar getiren problemleri biraz askıya alıp, bir sonraki adımınızı planlayacak zaman kazanmanız gerekebilir.

Kahve falında üç başlı kartal görmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ona emek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çift başlı kartal görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz başlı kartal görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Kahve falında çift başlı kuzu görmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında iki başlı insan görmek ailesi ile mutlu olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında çift başlı koyun görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iki başlı at görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işarettir.

Kahve falında iki başlı yılan görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir