AnaSayfa / Genel / Kahve falında karşılıklı kavga etmek

Kahve falında karşılıklı kavga etmek

Kahve falında karşılıklı kavga etmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, mal mülk edineceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı kavga etmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında karşılıklı kavga etmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında karşılıklı taş atmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı bakışmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yoksul için zenginliğe delalettir.

Kahve falında karşılıklı gülmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işarettir.

Kahve falında karşılıksız sevdiğin kişiyi görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşılıklı çay içmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle karşılıklı oynamak ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, malının da hiç olacağına inanılır.

Kahve falında karşılıksız sevdiğin kızı görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir