AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, bedeninin de iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine inanılır.

Kahve falında babamın öldüğünü duymak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında anne ve babanın öldüğünü duymak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını öldüğünü duymak başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın öldüğünü duymak karşısına yeni imkanlar çıkacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir