AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamın öldüğünü duymak

Kahve falında babamın öldüğünü duymak

Kahve falında babamın öldüğünü duymak yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, mutluluk bulacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında babamın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Kahve falında babasını öldüğünü duymak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında babanızın öldüğünü duymak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında babamın öldüğünü duymak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çekilen hasretin biteceğine işarettir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak güç ve para kaybedeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın öldüğünü duymak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir