AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın öldüğünü duymak

Kahve falında babanın öldüğünü duymak

Kahve falında babanın öldüğünü duymak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlerin ters gideceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalettir.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Kahve falında anne babanın öldüğünü duymak hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında babasını öldüğünü duymak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında baba öldüğünü duymak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet eder.

Kahve falında babamın öldüğünü duymak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, yanlış kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının babasının öldüğünü duymak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanızın öldüğünü duymak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, tüm parasını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın öldüğünü duymak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir