AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamansız karpuz görmek

Kahve falında zamansız karpuz görmek

Kahve falında zamansız karpuz görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulur.

Kahve falında zamansız karpuz gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında zamansız karpuz görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında zaman görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında belirli bir zaman görmek ona kol kanat gereceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine delalettir.

Kahve falında zamanı durdurmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında zamanda yolculuk görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zamanla yarışmak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir