AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri karpuz görmek

Kahve falında iri karpuz görmek

Kahve falında iri karpuz görmek istediği makama geleceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri karpuz gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında iri karpuz görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri insan görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iri yılan görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri bir kedi görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri üzüm görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri yapılı adam görmek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri taneli dolu yağdığını görmek para sahibi olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında iri tesbih görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir