AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz aşermek

Kahve falında karpuz aşermek

Kahve falında karpuz aşermek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karpuz aşermek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Kahve falında karpuz aşermek esenliği bulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve aşerdiğini görmek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı aşermek hanesine huzurun dolacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına yorulur.

Kahve falında birinin aşerdiğini görmek sıkıntı yükleneceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olup aşermek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma aşermek umutsuzluk yaşanacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz vermek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir