AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile olup aşermek

Kahve falında hamile olup aşermek

Kahve falında hamile olup aşermek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında hamile olup aşermek gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında hamile olup aşermek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında hamile olduğunu ve aşerdiğini görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Kahve falında karpuz aşermek hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında tatlı aşermek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine tabir olunur.

Kahve falında elma aşermek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Kahve falında birinin aşerdiğini görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında yeni hamile olmak hoş olmayan sözler işiteceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir