AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma aşermek

Kahve falında elma aşermek

Kahve falında elma aşermek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında elma aşermek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında elma aşermek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve aşerdiğini görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında hamile olup aşermek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı aşermek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin aşerdiğini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalettir.

Kahve falında karpuz aşermek mutluluk verici olayların yaşanacağına, işlerinin çok açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekten elma almak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarım elma almak bunun da kendisini çok etkileyeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir