AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtçuk çıktığını görmek

Kahve falında kurtçuk çıktığını görmek

Kahve falında kurtçuk çıktığını görmek yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtçuk çıktığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında makatından kurt çıktığını görmek kazancını çoğaltacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kurt çıktığını görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet eder.

Kahve falında kolundan kurtçuk çıktığını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kurtçuk çıktığını görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolundan kurt çıktığını görmek hayırlı yollara gireceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemekten kurt çıktığını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinden kurt çıktığını görmek problemlerinin çözüleceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir