AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmağından kurt çıktığını görmek

Kahve falında parmağından kurt çıktığını görmek

Kahve falında parmağından kurt çıktığını görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yanlış kararlar vereceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağından kurt çıktığını gördüyseniz:

  • İlişkilerde hassasiyetler artabilir.

Kahve falında parmağından kurt çıktığını görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında parmağının çıktığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğün parmaktan çıktığını görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında elinde parmak çıktığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında baş parmağının çıktığını görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağın çıktığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parmakta kurt görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında parmağında kurt görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir