AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının arabaya bindiğini görmek

Kahve falında arkadaşının arabaya bindiğini görmek

Kahve falında arkadaşının arabaya bindiğini görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının arabaya bindiğini gördüyseniz:

  • Kapınızı açık tutmalı, gönderilen mesajların gerekli kişilere ulaştığından emin olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının arabaya bindiğini görmek Allah’ın yolundan gideceğine, bol dua edeceğine işarettir.

Kahve falında lüks arabaya bindiğini görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin siyah arabaya bindiğini görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz bir arabaya bindiğini görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya bindiğini görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir