AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında eski arabaya bindiğini gördüyseniz:

  • Size mutluluğu getirebilecek bazı konular, daha önce kırdığınız bazı kişiler tarafından kasıtlı olarak engelleniyor.

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah arabaya bindiğini görmek birikim yapacağına, işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, makamını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz arabaya bindiğini görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Kahve falında araba bindiğini görmek üzüntülerin günden güne artacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin siyah arabaya bindiğini görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil arabaya bindiğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı arabaya bindiğini görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir