AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında siyah arabaya bindiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil arabaya bindiğini görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin siyah arabaya bindiğini görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz araba bindiğini görmek çalışkan bir kişi olunacağına, o kişiye zararının dokunacağına işarettir.

Kahve falında polis arabasına bindiğini görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulur.

Kahve falında lüks arabaya bindiğini görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, içinin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya başkasının bindiğini görmek tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir