AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir arabaya bindiğini görmek

Kahve falında beyaz bir arabaya bindiğini görmek

Kahve falında beyaz bir arabaya bindiğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz bir arabaya bindiğini gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Kahve falında başkasının beyaz arabaya bindiğini görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, yalnız hissetmeye yorulur.

Kahve falında beyaz araba bindiğini görmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bir arabaya bindiğini görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz arabaya bindiğini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı arabaya bindiğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine inanılır.

Kahve falında araba bindiğini görmek bereketli günler geçirileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil arabaya bindiğini görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında eski arabaya bindiğini görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir