AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından bişey çıktığını görmek

Kahve falında karnından bişey çıktığını görmek

Kahve falında karnından bişey çıktığını görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında karnından bişey çıktığını gördüyseniz:

  • İtirazlar, karşıt görüşler, yanlış yönlendirme veya öfke işle ilgili konuları daha da zorlaştırabilir.

Kahve falında karnından bebek çıktığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnından bir şey çıktığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalettir.

Kahve falında karnından balık çıktığını görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında karnından bişey çıktığını görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin karnından çıktığını görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, umutlarının boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında karnından yılan çıktığını görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir