AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnından balık çıktığını görmek

Kahve falında karnından balık çıktığını görmek

Kahve falında karnından balık çıktığını görmek hem de zengin biri olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalettir.

Kahve falında karnından balık çıktığını gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Kahve falında karnından balık çıktığını görmek onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında karnından solucan çıktığını görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kafasının rahat olacağına delalettir.

Kahve falında karnından bişey çıktığını görmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata delalettir.

Kahve falında bebeğin karnından çıktığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından kurt çıktığını görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına alamet eder.

Kahve falında karnından yılan çıktığını görmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda fal sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında çıban çıktığını görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından bebek çıktığını görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir