AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında köpek görmek

Kahve falında karnında köpek görmek

Kahve falında karnında köpek görmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karnında köpek gördüyseniz:

  • Bazı problemler yaşanma ihtimali olsa da, türlü karışıklık sona eriyor.

Kahve falında köpeğe kar atmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Kahve falında kar köpeği görmek ticaretin büyüyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek ve kar görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar ve köpek görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, çok büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Kahve falında karnında köpek görmek hastalıkların kalmayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında kar üzerinde köpek görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Kahve falında kar içinde oturmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir