AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar köpeği görmek

Kahve falında kar köpeği görmek

Kahve falında kar köpeği görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, önün açılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar köpeği gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Kahve falında karnında köpek görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kazancı arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kar köpeği görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin karnını doyurmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kar ve köpek görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kar üzerinde köpek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ve kar görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğe kar atmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kazançta zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli kar görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir