AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında kedi görmek

Kahve falında karnında kedi görmek

Kahve falında karnında kedi görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında kedi gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek amacıyla çok fazla görev üstlenebilir veya çok fazla para harcayabilirsiniz.

Kahve falında karnında kedi görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin karnını doyurmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında kar atmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok kar yağmış görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında karnında bebeğin öldüğünü görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kar ve araba görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kar üstünde yuvarlanmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir