AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında göz görmek

Kahve falında karnında göz görmek

Kahve falında karnında göz görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında karnında göz gördüyseniz:

  • Özel hayatınızın iş yaşamınıza karışmasına izin vermeyin.

Kahve falında karnında göz görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında dağa kar yağmış görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereden kar yağdığını görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kar görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kar içine düşmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında karlı gece görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek çok güzel günler görüleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kar üzerinde araba sürmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir