AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağında delik görmek

Kahve falında kulağında delik görmek

Kahve falında kulağında delik görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kulağında delik gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Kahve falında kulak deliği görmek ailesinden hayır göreceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağında delik görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Kahve falında kulağı delik görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında kulağını delik görmek güven kaybına uğrayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında delik kulak görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kulağının delik olduğunu görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kulakta delik görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delik duvar görmek ne yöne gideceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir