AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamın ağladığını görmek

Kahve falında adamın ağladığını görmek

Kahve falında adamın ağladığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adamın ağladığını gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı adamın ağladığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek işinde dar boğaza gireceğine, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamın ağladığını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adamın ağladığını görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamını korumak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamı dövmek kötü gidişe dur denileceğine, her şeyin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü adamı diri görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, ömür boyu devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında adamın sırtına binmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir