AnaSayfa / Genel / Kahve falında karmakarışık şeyler görmek

Kahve falında karmakarışık şeyler görmek

Kahve falında karmakarışık şeyler görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karmakarışık şeyler gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Kahve falında karmakarışık şeyler görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evi karmakarışık görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında karmakarışık görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şeyler duymak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında denizden bir şeyler toplamak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine delalettir.

Kahve falında izinsiz bir şey almak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında duvara bir şey asmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında bir şeyin içinde uçmak iyi bir patron olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir