AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi karmakarışık görmek

Kahve falında evi karmakarışık görmek

Kahve falında evi karmakarışık görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, dertlerine derman bulacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine inanılır.

Kahve falında evi karmakarışık gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında evi karmakarışık görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karmakarışık görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında karmakarışık şeyler görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında evde leopar görmek önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yeni ev yaptırmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, iyi halinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla ev görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sattığı evi görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev duvarı yapmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir