AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyler duymak

Kahve falında bir şeyler duymak

Kahve falında bir şeyler duymak namının yürüyeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, hayatından razı geleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyler duymak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında iyi şeyler duymak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyler duymak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel şeyler duymak büyük sıkıntılar yaşayacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeyin patladığını duymak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işarettir.

Kahve falında kadının şeyini görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında merak ettiğin şeyi görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Kahve falında bir şey hissetmek birçok iş teklifi alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir