AnaSayfa / Genel / Kahve falında karlar içinde olmak

Kahve falında karlar içinde olmak

Kahve falında karlar içinde olmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, iyileşme göstereceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında karlar içinde olmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında kar içinde çiçek görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kar içinde yüzmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında arabanın içinde kar görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar içinde yatmak alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına inanılır.

Kahve falında kar içinde oturmak gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına yorulur.

Kahve falında kar içinde görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, memur ise terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında karnının içinde bebek görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına yorulur.

Kahve falında kar içinde yürümek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir