AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının hasta olduğunu görmek

Kahve falında karısının hasta olduğunu görmek

Kahve falında karısının hasta olduğunu görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine inanılır.

Kahve falında karısının hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Karışık bir psikolojik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında karısını hasta görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine inanılır.

Kahve falında karısının hasta olduğunu görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek tüm düzenin alt üst olacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında karısını başka erkekle görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine işarettir.

Kahve falında karısıyla kavga etmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısını doğum yaparken görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalet eder.

Kahve falında karısından boşandığını görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karısının hamile olduğunu öğrenmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir