AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını hasta görmek

Kahve falında karısını hasta görmek

Kahve falında karısını hasta görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iyi bir patron olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında karısını hasta gördüyseniz:

  • Yüzme bilmeyen bir tanıdığınızı havuza çağırmaktansa, denizkızını beklemeniz daha kolay olabilir.

Kahve falında karısını hasta görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında karısının hasta olduğunu görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında karısının başkasından hamile olduğunu görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında karısıyla tartışmak rahatının her zaman yerinde olacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısına tokat atmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının karısıyla evlenmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısını başkasıyla ilişkide görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında karısının görmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir