AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine yorulur.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa aktarmanız kolaylaşabilir.

Kahve falında karısının ihanet ettiğini görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Kahve falında eşinin ihanet ettiğini görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında ihanet edilmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, maddi açıdan zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ihanet ettiğini görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında ihanet ettiğini görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ihanet ettiğini görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir