AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında karısının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında karısının gelinlik giydiğini görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, güzel huylarını terk edeceğine, maddi güç elde edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında karısının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında karısının gelinlik giydiğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işarettir.

Kahve falında karısını gelinlikli görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını gelinlikle görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında isteksiz gelinlik giymek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında eski gelinlik giymek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının beyaz gelinlik giydiğini görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında gri gelinlik giymek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalettir.

Kahve falında kırık beyaz gelinlik giymek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir