AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını gelinlikle görmek

Kahve falında karısını gelinlikle görmek

Kahve falında karısını gelinlikle görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, hayatına bakacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, parasının ve malının da artacağına inanılır.

Kahve falında karısını gelinlikle gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş olabilirsiniz.

Kahve falında karısını gelinlikli görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını gelinlikle görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Kahve falında karısının gelinlik giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karısını öldürmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Kahve falında karısını boşamak her zaman kötülük için çalışacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında karısının doğurduğunu görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını aldattığını görmek huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir