AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının aldatıldığını görmek

Kahve falında karısının aldatıldığını görmek

Kahve falında karısının aldatıldığını görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında karısının aldatıldığını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Kahve falında eşinin karısını aldattığını görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısını aldattığını görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında karısını aldatan koca görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının aldatıldığını görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karısının aldattığını öğrenmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının aldattığını görmek yıkılacağına, üzüleceğine, uzun yıllar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir