AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını aldattığını görmek

Kahve falında karısını aldattığını görmek

Kahve falında karısını aldattığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında karısını aldattığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir hedefinizin peşinden gitme konusunda amansız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında karısının aldatmasını görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında karısının kendini aldattığını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısını aldattığını görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Kahve falında eşinin karısını aldattığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında karısının kocasını aldattığını görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin karısını aldattığını görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir