AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek

Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek

Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, insanlara öncülük edeceğine işarettir.

Kahve falında karısının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında karısını hamile görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında karısını hamile olarak görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında karısını hamile olduğunu görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet eder.

Kahve falında karısının başkasından hamile olduğunu görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında karısının hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında karısının hamile olduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında karısı tarafından aldatıldığını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını satmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir