AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısı aldatmak

Kahve falında karısı aldatmak

Kahve falında karısı aldatmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zor durumlarda kalacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına inanılır.

Kahve falında karısı aldatmak gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Kahve falında kocası karısını aldatmak aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında karısını aldatmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında karısı aldatmak ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşine aldatmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını aldatmak borca batacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında eşini başka kadınla aldatmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi aldatmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasi tarafindan aldatmak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir