Kahve falında nişanlısını aldatmak

Kahve falında nişanlısını aldatmak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, çok hayırlı haberler alacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında nişanlısını aldatmak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Kahve falında nişanlıyı aldatmak gördüğü saygının ve sevginin artacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını aldatmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı aldatmak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı aldatmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini eski sevgiliyle aldatmak büyük bir boşluğa düşeceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında sözlüsünü aldatmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini aldatmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir