AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını aldatmak

Kahve falında karısını aldatmak

Kahve falında karısını aldatmak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını aldatmak gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında karısını aldatmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısı aldatmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına yorulur.

Kahve falında kocası karısını aldatmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini eski sevgilisiyle aldatmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını aldatmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hem de çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kadını aldatmak kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini aldatmak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kocası aldatmak aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir