AnaSayfa / Genel / Kahve falında farenin saldırdığını görmek

Kahve falında farenin saldırdığını görmek

Kahve falında farenin saldırdığını görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında farenin saldırdığını gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında farelerin saldırdığını görmek geçimin kolaylaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında farenin saldırdığını görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare saldırdığını görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında köpek balığının saldırdığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kadına saldırmak hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın saldırdığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğe saldırmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında kurt saldırmak ana baba sözü dinlemeye, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir